Jídelníček


Jídelníček od 20.1.2020 do 24.1.2020

                        

Pondělí: 

     polévka pórková/1,7/

1.  pečené kuře, rýže basmati, kompot/1/

2.  losos na másle, brambory, zeleninová obloha/7,4/

 

 Úterý:  

     polévka kmínová s vejcem/1,3,7,9/

1.  plněný paprikový lusk s rajskou omáčkou, těstoviny/1,7/

2.  jáhlový nákyp s ovocem/1,3,7,/

 

 

Středa:

      polévka hráškový krém/1,7/

1.   vepřová plec s kuskus knedlíkem a zelím zčervené řepy/1/

      Vařit bude šéfkuchař Tomáš Avrat z Cullinary Bidfood team

          

 

Čtvrtek:  

    polévka fazolová/1,7/

1. třeboňské špagety s krůtím masem, sypané sýrem/1,7/

2. fazolový hrnec, chléb kváskový/1/

 

Pátek:       

     polévka rýžová/1,7,9/

1.  zapečený květák, brambory na cibulce, okurkový salát/1,3/

2.  kuřecí nudličky po čínsku, rýže/1/

 

 

 

 

 

Jídelníček od 27.1.2020 do 31.1.2020

 

Pondělí:

    polévka selská/1,7,9/

1. jedničkové rybí filé, brambory, kompot/1,3,4,7/

2. kantonské nudlé/pórek, žampiony, kukuřice, kuřecí maso/1/

 

 

Úterý:

    polévka brokolicový krém/1,7/

1. hamburská kýta, kynutý knedlík/1,3,7/

2. králík na česneku, rýže, zeleninová čalamáda/1/

 

 

Středa:

    polévka čočková/1,7,9/

1. bramborové šišky s mákem/1,12/

2. vepřová kýta na zelených fazolkách se smetanou, brambory/1,7/

 

 

Čtvrtek:

    polévka slepičí vývar s kapáním/1,3,9/

1. vepřový závitek, rýže, zeleninový salát/1,3/

2. 

 

 

Pátek:

     polévka  zeleninová/1,7,9/

1. kuřecí řízek, brambory, kompot/1,3,/

2.  

 

 

 

 

 

                             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktuality